Serum

Truffle indulgence elixir

€ 102,00 (50ml)

 

Wat is het?
Een uiterst innovatieve en geconcentreerde elixir op basis van witte truffelolie en een zeer hoge concentratie schyzophyllan, hyaluronzuur en PhytoCellTec™ Argan en gedestilleerd rozenwater, speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid.

Wat doet het?
Geeft een direct liftend en verstevigend effect. Vermindert zichtbaar de hoeveelheid en diepte van rimpels en fijne lijntjes. Deze vooruitstrevende samenstelling op basis van schyzophyllan en PhytoCellTec ™ Argan geeft een langdurig resultaat. Beschermt en stimuleert de huideigen stamcellen en verlengt de levensduur van de cellen.

Belangrijkste ingrediënten

Italiaanse witte truffel, phytocelltec argan, schizophyllan, hyaluronzuur, glycolift en gedistilleerd rozen-water.

Extra’s

Dit product is 100% vegan, vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Saveguard elixir

€ 79,50 (50ml)

 

Wat is het? 
Een zeer intensieve elixir, speciaal ontwikkeld voor een rode, gevoelige eczeemhuid met couperose of rosacea. Dankzij een parfumvrije samenstelling is deze elixir bijzonder geschikt voor werkelijk alle gevoelige huidcondities.

Wat doet het? 
Het elixir op basis van dadelpalmzaden en magnoliabast-extract vermindert roodheid/couperose en huidontstekingen/rosacea, herstelt en kalmeert tevens een geïrriteerde en rode huid. Beschikt over ultieme anti-aging eigenschappen, ook rimpels lijken na regelmatig gebruik zichtbaar minder te worden.

Belangrijkste ingrediënten

Magnoliabast-extract, dadelpalmzaadolie, vitamine C en hyaluronzuur.

Extra’s

Dit product is 100% vegan, vrij van parfum, siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Morning dew prebiotic serum

€ 64,95 (50ml)

 

Wat is het?
morning dew moisturizing prebiotic serum met hyaluronzuur en natuurlijke moisturizers, zorgt voor een hydraterende werking en vermindering van lijntjes.

 

Wat doet het? 
Grapefruitolie heeft een kalmerende werking op de huid, en zuivert en verbetert tevens de huid. Agave extract verhoogt de elasticiteit van de huid en verzacht fijne lijntjes. Ontwikkeld voor een diepe afgifte van de ingrediënten.
Laat, dankzij een natuurlijk prebioticum, de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact. De ultralichte geltextuur voorziet de huid onmiddellijk van voldoende vocht en geeft een aangenaam fris gevoel.

 

Extra’s 

Bevat geen siliconen, is 100% vegan en is verrijkt met een essentiële (natuurlijk) parfum. (citrus)

Smart aesthetics no wrinkle serum

€ 79,95 (50ml)

 

Wat is het?

Het SMART aesthetics no wrinkle serum is het eerste product binnen dit nieuwe programma dat zich richt op aanvulling van anti-aging en ondersteuning na Botox en/of filler injecties.

Wat doet het?

Het serum maakt de huid voller, verstevigt en vult rimpels voor een zichtbaar jongere uitstraling. De huid wordt compacter, is gelift en rimpels worden minder zichtbaar in gezicht, hals- en decolletégebied.

Voor diegenen die Botox en/of filler injecties gebruiken, kan het SMART aesthetics serum gebruikt worden als ondersteuning. Voor diegenen die juist geen injecties gebruiken, is het SMART aesthetics serum een alternatief om een anti-aging programma aan te vullen.

Belangrijkste ingrediënten

Argireline, hyaluronzuur, vitamine C en E, Palmitoyl-tripetide-38.

Saveguard protective shield spf 30

€ 68,50 (50ml)

 

Wat is het?
Een volledig beschermende en hydraterende emulsie met een zonbeschermingsfactor (SPF) 30 voor een complete bescherming van alle huidcondities. Dankzij een parfumvrije samenstelling is het product bijzonder geschikt voor gevoelige huidcondities.

Wat doet het?
Beschermt en hydrateert de huid zonder een witte waas achter te laten. Natuurlijke zonnefilters uit druiven en tomaat bieden complete bescherming tegen uv-A- en uv-B stralen en andere schadelijke invloeden vanuit de omgeving, zoals smog en nicotine. Voorkomt hierdoor vroegtijdige huidveroudering. Karitéboter en babassu-olie zorgen ervoor dat dit product gebruikt kan worden voor de meest gevoelige huidcondities.

Belangrijkste ingrediënten

Druivenpitextract, tomaatextract, kariteboter en babasu-olie.

Extra’s

Dit product is 100% vegan, vrij van parfum, siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Subscribe Our Newsletter.

 

Share This