Essentiële olieën

Essential cocktail soothing

€ 44,95 (50ml)

 

Wat is het?
Een natuurlijke blend/mix op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met verzachtende, kalmerende en weerstand verhogende eigenschappen, voor een gevoelige huid met couperose of rosacea.

Wat doet het?
De specifiek geselecteerde essentiële oliën versterken het afweersysteem van de huid, waardoor het fysiologisch evenwicht snel wordt teruggewonnen. Kalmeert de huid, vermindert huidontstekingen, vermindert aanzienlijk de symptomen van rosacea, couperose, donkere kringen en rimpels. Helpt eventuele oxidatieve schade te voorkomen. De essentiële voedingsstoffen helpen irritatie of het gloeien van de huid te verminderen. De huid wordt rustiger en zichtbaar minder rood.

Belangrijkste ingrediënten

calendula-olie, arganolie, boswelia-extract, dadelpalmzaadolie, kamille-olie, rozenolie, citroenolie en geraniumolie.

Extra’s

100% natuurlijke samenstelling, zonder alcohol, parfum of bewaarstoffen, 100% vegan.

Essential cocktail renewing

€ 44,95 (50ml)

 

Wat is het?
Een natuurlijke blend/mix op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met verzorgende, vernieuwende en verzachtende eigenschappen voor de (droge) rijpere huid.

Wat doet het?
De specifiek geselecteerde essentiële oliën zijn rijk aan vitaminen; deze blend/mix stimuleert de aanmaak van collageen, vervaagt rimpels en voedt de huid intensief, waardoor deze er jonger en vitaler uitziet. Vermindert huidveroudering. Heeft antioxiderende eigenschappen, waardoor huidveroudering wordt teruggedrongen. Dringt diep door in de huid en werkt stimulerend op de beschadigde of levenloze huidcellen.

Belangrijkste ingrediënten

Marula-olie, macadamia-olie, druivenpitolie, walnotenolie en dadelpalmzaadolie.

Extra’s

100% natuurlijke samenstelling, zonder alcohol, parfum of bewaarstoffen. 100% vegan.

Essential cocktail purifying

€ 44,95 (50ml)

 

Wat is het?
Een natuurlijke blend/mix op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met zuiverende, desinfecterende en verzachtende eigenschappen, speciaal voor de onzuivere en onregelmatige huid met acne.

Wat doet het?
De genezende eigenschappen van de specifiek geselecteerde essentiële oliën verzachten ontstekingen, voorkomen verspreiding van bacteriën en gaan op deze wijze de ontwikkeling van acne tegen. Jojoba-olie fungeert als transporteur die de absorptie van de essentiële oliën mogelijk maakt. Deze exclusieve samenstelling met bijzonder doeltreffende antibacteriële werking voorkomt dat huidgebreken zichtbaar worden en voorkomt tevens de irritatie die vaak samengaat met een beschadigde huid.

Belangrijkste ingrediënten

Jojoba-olie, bergamotolie, Chinese kaneelolie, grapefruitolie, citroenolie, rozemarijnolie en patchoeli-olie.

Extra’s

100% natuurlijke samenstelling, zonder alcohol, parfum of bewaarstoffen, 100% vegan.

Subscribe Our Newsletter.

 

Share This