Dieptereiniging

Ageless Peeling

€ 46,70 (50ml)

 

Wat is het?
Een milde, doeltreffende en voedende peeling op basis van fruitenzymen (AHA), aanbevolen voor de normale en rijpere huidcondities (vanaf 30 jaar oud).

Wat doet het?
Deze anti-aging peeling vermindert zichtbaar rimpels en lijnen en zorgt voor een enorme verbetering van de huid. Extract uit suikerriet, suikerbiet, ananas en meloen, verwijderen effectief de verhoornde cellen van de huid en stimuleren zuurstoftoevoer, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Geeft een zichtbare vermindering van rimpels en een egale en gladde (opper)huid. De huid voelt zuiver en glad aan en de huidtextuur is zichtbaar beter doordat verhoornde huidcellen effectief worden verwijderd. Versterkt de vitaliteit van de huid.

Belangrijkste ingrediënten

AHA glycolzuur 6% & fruitzuur, olijfextract, babassu-olie, jojoba-olie.

Extra’s

Dit product is 100% vegan vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

All over gentle scrub

€ 41,95 (100ml)

 

Wat is het? 
Een zachte gezichts- en lichaamsscrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid. Rijk aan antioxidanten, die bescherming en huidvernieuwing stimuleren. 

Wat doet het?
Japanse matcha-thee, rijk aan antioxidanten, creëert een bescherming tegen vrije radicalen. Fijne ‘korreltjes’ van roze zandstranden uit Tikehau, samen met vanillebonen en macadamianoten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van hydraterende behandelingen ontstaat. Een verzorgende basis van botanische extracten van cupuacuboter, plus kalmerende babassu-olie helpt overstimulatie van de huid te voorkomen. De huid wordt zacht en schoon met een gezond uitziende finish.

Belangrijkste ingrediënten

Matcha thee, gemalen vanille boon, roze zand, makadamianoten, capuacaboter.

Extra’s
Dit product is 100% vegan, vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Oil control scrub

€ 48,95 (50ml)

 

Wat is het?

Een zeer zachte exfoliërende scrub voor de normale tot onzuivere huid met acne en andere oneffenheden.

 

Wat doet het?

de micropartikels van de algen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden en het stimuleren van de celwerking. Dankzij een samenstelling met salicylzuur ontstaat een zachte, gladde en stralende huid. Bevat ook Sebustop, gewonnen uit Chinese planten. Kaneel en gember tonen zich bijzonder efficiënt bij verwijde poriën. Bevat vulkanisch wit zand uit Bora Bora (tahiti) voor een drievoudige exfoliërende en remineraliserende werkig.

 

Belangrijkste ingrediënten

Macadamia olie, moerasbloemzaadolie, Bambusa arundinacea stem powder.

 

Extra’s
Dit product is 100% vegan, vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Subscribe Our Newsletter.

 

Share This